26/1/20

Emocions amb el vent

Ha arribat el darrer diumenge de gener i en un dia  ple de llum amb núvols esmicolats al cel i amb el vent just i constant,   al llarg de tot el mati hem gaudit d´una volada d´estels radiant, plena de color amb una varietat d´artefactes voladors molt diversa . En primer lloc destacar la visita de molts de petits estels fets al taller municipal ,  estels de paper trepanier i vietnamita, els clàssics estels de butxaca fets al taller de la cúpula geodésica  instalada per KUPULART. Els espectaculars estels de Manuel Arnal  amb el seu drac xinés FÚJUR, la medusa i l´os petit. Com a estelaire sorpresa la col·lecció d´estels de Chema Romero del club Comevientos de Madrid amb uns sorprenents cors, estrelles , ossets i vaques petites , fulles de parres de vi, i una colosal CODY estel militar singular .

Les dades han estat 234 participants inscrits amb 160 estels enlairats a la vegada , en el sorteig de 3 estels fet entre els participants de l´event els guanyadors han estat: Dorsal 71 Ayman Ben Hamidan del col·legi Cervantes, Dorsal 157 Lucia Corbalan del Col·legi Portal nou , Dorsal 216 Miriam Beamud del Col·legi Guillem de Montgrí.








Agrair a tots els participants les ganes i l´entusiasme per compartir aquesta activitat de volar estels junts i als mestr@s ,antics mestr@s , i families del Ceip Guillem de Montgrí  per l´ organització  i a les escoles del municipi i s´ illa .  A  la regidoria de festes de l´ Ajuntament de Sant Antoni , A Jeroni i Lluis de KUPULART  per crear l´ espai màgic del taller d´ estels amb el mandala sota la carpa tan bonic   .  MOLTES GRÀCIES

Galeria de fotos del DIARIO DE IBIZA