27/1/13

Darrer diumenge de gener de 2013

Després d´una setmana amb vent i pluja un foradet meteorològic ha permés gaudir d´un mati emocionant volant estels.   A les 11 del mati ha començat una suau brisa de llebeig que s´ha mantingut molt bé  , el cel plé de colors pels artefactes i éssers voladors que omplien ses variades . A les 12h tots han caigut a terra per la baixada de l´intensitat de vent  i només alguns estels que volaven molt alt aconseguien mantenir-se , minuts després i amb una rolada de vent de migjorn tots els colors han tornat a l´aire continuant els moments d´emoció col·lectiva. 
La participació ha estat molt alta amb 421 inscrits  i 160 estels enlairats a la vegada  a les 12´30  , més de 1000 persones  tenint en compte els acompanyants dels inscrits.  
Aquesta festa és possible gràcies als participants ,mestr@s antics i actuals ,  voluntaris , col·laboradors , i famílies ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡  Ha estat un vol perfecte ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
 A Eivissa ja tenim  molts d´estelaires que any rere any van fent aquesta festa més gran .
Per la propera edició procurarem millorar alguns aspectes d´organització i que   les inscripcions siguin més ràpides i demanem disculpes perquè no hem pogut fer el sorteig d´estels . 
Qualsevol suggerència podeu deixar un comentari .  GRÀCIES 


Aquest dies anirem mostrant fotos d´aquesta jornada en el bloc 

Gràcies des de Ses Variades. POSA UN ESTEL AL CEL




2 comentaris:

Anònim ha dit...

S'hauria de millorar el tema de les inscripcions. Ara és massa lent, hi ha molta gent fent cúa i pocs ordinadors inscribint a la gent.
Per la resta, tot bé.

Pepín ha dit...

Moltes gràcies per les teves suggerències , efectivament nosaltres també patirem veient les cues en les inscripcions , un problema tècnic no va deixar anar més depresa. De ben segur que en la propera edició estirà solucionat .