17/6/09

L´Inventor Saül Griffith busca maneres de fer coses útils i senzilles , des de les lents de baix cost a un estel per remolcar vaixells.

Innovador i inventor Saül Griffith té una porta oberta a la solució de problemes. Si l'elaboració d'una manera de reduir el cost de la prescripció d'ulleres o l'ensenyament de la ciència a través de dibuixos animats, Griffith fa les coses i després comparteix les seves idees amb el món.
Una proposta de font oberta d'informació, va establir instruccions, obrir una pàgina web que mostra com fer una increïble varietat d'objectes. Ell és el co-fundador de nombroses empreses, entre elles de Squid Labs, Ullera de baix cost, Potenco i Makani Power, on és President i Director Científic. Les seves empreses han inventat una miríada de nous dispositius i materials, tals com "intel ligent" que detecta la corda de la seva càrrega, o per fer una màquina de baix cost lents a través d'un procés inspirat en una gota d'aigua. Ell és columnista a la revista Marca i co-escriu Com Caricatures! Ha fascinat amb materials de muntar ells mateixos, i amb l'aprofitament dels béns per fer les coses ràpida i econòmica.

En aques video en anglès explica molts d´usos dels estels en la història, i de les possibilitats per generar energia actualment .