15/2/09

Petita crònica d´una jornada no ajornada


Finalment hem celebrat el festival popular d´estels ,un dia on els estels SI han volat , amb un vent entre 10 i 16 nusos de vent (força 3 -4) i de Nordest, ha rolat a EST al llarg del matí. No era el millor vent perquè venia de terra i les turbulències dels edificis feien una mica més difícil l´enlairament i a més a qualque participant se li ha escapat el fil i s´ha perdut l´estel a la mar , probablement a Sa Conillera , perquè qualcú com en Leo havia posat 500 mts de fil quan s´ha escapat l´estel.
Hem enregistrat 242 participants i hem contat fins a 128 estels volant a la vegada. Hi ha hagut menys participació respecte altres anys, pero hem aconseguit volar més estels a la vegada que en altres edicions. L´ajornament del festival s´ha notat en la participació. Pero l´ambient era com sempre , molta de gent gaudint d´una jornada volant estels . GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS , us esperam volant estels a Ses Variades. Aquests dies seguirem posant fotos i comentaris del festival, esperam també els vostres així com les vostres suggerencies per altres edicions.
També hem d´agrair a totes les persones que amb l´entusiasme, ajuda i col·laboració fan que cada edició de POSA UN ESTEL AL CEL sigui possible.
Gràcies des de SES VARIADES