20/2/12

Vol de l´estel Ratapinyada de Dani


Al Ceip Guillem de Montgrí construïren l´estel ratapinyada , és una mica complicat i laboriós de fer pero a Dani si li va volar Enhorabona ¡¡¡¡ A més volaren l´estel de Malasia de Manuel Arnal

18/2/12

Estel Margalida Taronja


Estel de la col·lecció de Manuel Arnal

17/2/12

Drac taronja


Manuel Arnal va participar amb molts d´estels ,aquest drac ho va fer molt bé.

16/2/12

Petits estels entre edificis



















fes clic damunt la foto i veuràs els petits estels

Vista del festival d´ estels des de sa cova de ses llagostes. petits estels entre edificis .
Foto Alan Cantos

15/2/12

Estels que cauen a la mar i peixos que volen

El passat diumenge 12 el dia del festival alguns estels anaren a parar a la mar perque el vent de nord feia tenir aquest risc si el fil es rompia i alguns varen anar a parar a sa badia de Sant Antoni . Però vàrem veure alguns estels molt curiosos com aquest estel peix que semblava havia sortit de la mar.

14/2/12

Estels cor en posa un estel al cel 2012


Si fas aquest puzle descobriràs els cors de Marçal en Ses Variades

13/2/12

Sorteig d´estels 2012







Els guanyadors dels estels en el sorteig entre els 194 participants d´aquesta edicio del festival , han estat : Laura Cabrer participant amb el dorsal 42 del Ceip Portal Nou amb un estel " Box kite"








i el dorsal 75 Cristofer Morán del Ceip Guillem de Montgrí amb un estel Delta .

Recull de premsa edició febrer 2012

DIARIO DE IBIZA " LAS COMETAS CONGELADAS" Raúl Sánchez


Recull d´imatges de DIARIO DE IBIZA
Autor Moisés Copa

ULTIMA HORA IBIZA "CREATIVIDAD AL VUELO " Mª José Real

Fotos Germán G Lama

12/2/12

Moments per compartir . VENT I ESTELS



Video de Patry G , d´aquest mati . Gràcies.

Moments per compartir . NEU I ESTELS



En un dia molt molt fred amb un paisatge insòlit a Sant Antoni , la platja coberta de neu , hem celebrat el festival d´estels , un petit forat en la meteorologia d´aquest diumenge de febrer ha permés volar estels i gaudir un dia compartint el cel de ses variades. Fred i poc vent de nord roland a noroest amb intensitat variable (força 2- 3) .
La participació ha estat més baixa que en altres edicions 194 inscrits, potser degut al fred i al canvi de data . Pero hem vist molts d´ estelaires emocionats i amb estels nous i diferents.
GRÀCIES A TOTS ELS QUE FEIS POSSIBLE AQUESTA JORNADA ,PARTICIPANTS I COL·LABORADORS. Com sempre us esperem volant estels a Ses Variades per Sant Antoni.

Aquest dies anirem mostrant fotos d´aquesta jornada en el bloc

Gràcies des de Ses Variades. POSA UN ESTEL AL CEL

6/2/12

Tallers en el CP Es Vedrà

En el Cp Es Vedrà de Sant Agustí també tenen el seu dia construïnt estels i així és preparen per el dia del festival . Aquí teniu els seus tallers Intercicles construïnt l´estel butxaca Ratapinyada.

5/2/12

Festival POSA UN ESTEL AL CEL Ajornat

En el dia de l´ajornament del festival ha sortit un matí molt fred amb vent de nord i roland a noroest amb una intensitat baixa , força 2 - 3. Moltes persones han vingut a provar estels , els esperem la propera setmana , dia 12 de febrer.

3/2/12

5è dia del taller POSA UN ESTEL AL CEL a l´envelat municipal 2012

Avui ha estat el darrer dia de taller per preparar el festival, amb molta participació fent tots els models d´estels : mandala ,butxaca,pop,estrella,ratapinyada. Finalment hem ajornat el festival perquè les previsions meteorològiques no son bones. Així el proper diumenge 12 de Febrer de 2012 celebrarem el festival , tindrem una mica més de temps per preparar estels. En la foto els monitors del taller d´aquesta setmana ,Daniel,Alberto,Susana i Pepín .(moltes gràcies també a tots els que aquests dies heu col·laborat , Joan, Roberto, Nuria , Mayte

Canvi de data del festival

Per raons meteorològiques hem canviat la data del festival al proper diumenge 12 de febrer de 2012 a la mateixa hora 11 h i en el mateix lloc Ses Variades
. Disculpeu les molèsties.

2/2/12

4t dia de taller POSA UN ESTEL AL CEL a l´envelat municipal 2012



En un dia no apte per fer estels s´han presentat deu persones amb ganes de fer un estel, a pesar del 4 graus de temperatura i un dia no díficil per anar a l´envelat aquest intrépits han fe 10 estels ( 1 ratapinyada , 3 mandales quadrats , 2 estel butxaca , 4 pops , i estrella i un cor . Entusiasme ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

1/2/12

3r dia de taller POSA UN ESTEL CEL a l´envelat municipal 2012


Una tarda amb molta assistència, potser l´estel més construït ha estat l´estel mandala i el pop . Bon ambient i poc fred , demà continuarem .


Notícies del dia en ULTIMA HORA "El lugar de las cien cometas"