28/2/09

27/2/09

Embolic d´estels

A vegades volant estels també s´emboliquen , en aquesta foto hi ha un estel de brasil sabries dir el seu nom? Deixa el teu comentari . Primer hauràs de fer el trencaclosques. Pitja la foto petita.

Recull de fotos de Maria Torres del dia 15 de febrer de 2009

Quants d´estels pots contar en aquest trencaclosques?



Si fas clic en aquesta petita foto podràs fer aquest trencaclosques i endevinar la pregunta. Quants d´estels hi ha en aquesta foto? I si navegas pel bloc també conèixeràs el nom del estel més gran. Posa la teva solució en el comentaris.

26/2/09

Lucia volava una estrella

Lucia volava un estel estrella que va construir amb na Toñi al taller de l´envelat municipal .

25/2/09

Estel Estrella

L´estel ESTRELLA és un clàssic dels estels en el festival, dissenyat per n´ Alfonso Pérez Arnal, aquest està decorat d´una manera diferent podem llegir ABBY i ambdues mans pintades ,si voleu veure´l més gran haureu de fer el TRENCACLOSQUES , feu clic damunt aquesta imatge petita.

resized_estrella_blanca - online jigsaw puzzle - 9 pieces

24/2/09

Barrilete Argentí BOMBA



És una sort que al festival tinguem participants d´altres païssos i poguem gaudir i aprendre a fer estels com els fan a altres llocs. En aquesta foto podem veure un estel octogonal d´Argentina, allí els anomenen "Barriletes" aquest és una BOMBA.
En aquest enllaç podeu veure un plànol d´en Juan Miguel Suay o feu clic en l´imatge petita


23/2/09

Estel Àguila

Entre els estels que volaven estava aquest ocell sobre tots nosaltres
si el vols veure més gran hauràs de fer el TRENCACLOSQUES fes clic passant per damunt de la foto petita.
aguila - online jigsaw puzzle - 20 pieces

22/2/09

Participació en el festival 15 de febrer de 2009


Després d´haver d´ajornar la data del festival, les dades de participació han baixat respecte a les darrers edicions pero l´ambient i el nº d´estels enlairats a la vegada fou important i similar a altres edicions.
Així vàrem enregistrar 242 participants i contarem 128 estels enlairats a la vegada. Com a novetat en l´organització l´inscripció es feia amb un registre informàtic que va facilitar el tràmit pels participants de l´event. Gràcies Nico i Manu

21/2/09

Drac xinés

Si voleu veure ampliada la foto d´un estel espectacular que volava el passat diumenge 15 de febrer a ses variades haureu de fer el TRENCACLOSQUES d´aquest drac xinés feu clic en l´imatge

drac_xines - online jigsaw puzzle - 12 pieces

19/2/09

Fotos Posa un estel al cel de Vte Marí i J.A.Riera al Diario de Ibiza



Fotos publicades a l diario de ibiza ,en el taller de construcció d´ estels en el mes de gener i en el festival el dia 15 de febrer.

12 Festival Internacional de cometas de Valencia


Ja han sortit les dates del festival internacional d´estels de Valencia seran els dies 18 i 19 d´abril de 2009 . És un festival on podrem conèixer la vessant lúdica i esportiva del món dels estels.
Si pots i t´ agrada aixó dels estels no t´ho pots perdre. En l´enllaç està tota la informació.

18/2/09

Estel delta conayne


Aquest és un estel que volava molt bé .
En aquest enllaç trobareu un model per construir-lo (en anglès)
Delta Conyne - Peter Batchelor - (eng)

Unides pel fil


La força està en l´unió , també per volar estels, el diumenge 15 de febrer hi havia moltes ganes de volar compartint estels.

Estel pop i medusa volant a Ses Variades


L´estel Pop sembla més gros que la medusa pero no és veritat.

17/2/09

Tren d´estels

Aquests tren d´estels petits sempre estan en moviment i son molt atractius , per com volen sembla que fan efectes amb tres dimensions segons d´on és miren.

16/2/09

Guanyadors del sorteig d´estels entre els participants 2009

En el sorteig entre tots els participants inscrits en el festival els guanyadors
dels estels foren:
Estel Exotic ocell Inscripció 106 A de Raul Martinazzi
El diumenge mateix ja volava a Ses Variades.

Estel Delta Inscripció 52 A de Montse Martínez

Del viatge a Formentera per una familia i el seu vehicle donat per BALEARIA-Transmapi Inscripció 110 B per la familia d´ Adrian Alvarez

15/2/09

Petita crònica d´una jornada no ajornada


Finalment hem celebrat el festival popular d´estels ,un dia on els estels SI han volat , amb un vent entre 10 i 16 nusos de vent (força 3 -4) i de Nordest, ha rolat a EST al llarg del matí. No era el millor vent perquè venia de terra i les turbulències dels edificis feien una mica més difícil l´enlairament i a més a qualque participant se li ha escapat el fil i s´ha perdut l´estel a la mar , probablement a Sa Conillera , perquè qualcú com en Leo havia posat 500 mts de fil quan s´ha escapat l´estel.
Hem enregistrat 242 participants i hem contat fins a 128 estels volant a la vegada. Hi ha hagut menys participació respecte altres anys, pero hem aconseguit volar més estels a la vegada que en altres edicions. L´ajornament del festival s´ha notat en la participació. Pero l´ambient era com sempre , molta de gent gaudint d´una jornada volant estels . GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS , us esperam volant estels a Ses Variades. Aquests dies seguirem posant fotos i comentaris del festival, esperam també els vostres així com les vostres suggerencies per altres edicions.
També hem d´agrair a totes les persones que amb l´entusiasme, ajuda i col·laboració fan que cada edició de POSA UN ESTEL AL CEL sigui possible.
Gràcies des de SES VARIADES

12/2/09

Estel estrella amb molt de vent



El dia 25 de gener aquest estel estrella volava amb masa vent va resistir molt de temps, els llistonets de bambú resistiren.

11/2/09

estel vaixell



Aquest estel VAIXELL és originari de Bali (Indonesia) va poder volar un poc el passat diumenge 25 de gener, sembla que fins i tot feia escuma . Esperam que el proper diumenge 15 de febrer torni a volar al festival.